Djurförsäkringen med högst ersättning – man blir glad!

Din älskade vän behöver det bästa!

En bra hund- och kattförsäkring är viktigt att ha så att din fyrbente familjemedlem är skyddad i alla lägen. Det finns flera bra försäkringar med olika valmöjligheter och nivåer och det är bra att jämföra. Behöver du skydd vid skada och sjukdom eller ska försäkringen även vara förebyggande för att undvika sjukdomar?

En annorlunda försäkring för alla djur

Utgå ifrån behovet när du ska söka efter rätt djurförsäkring – vad behöver du? Har du valp eller kattunge finns det en speciell försäkring för detta. De flesta försäkringserbjudanden som finns på marknaden idag är väldigt likvärdiga, men det finns en annorlunda försäkring – Lassie djurförsäkring på https://www.lassie.co/ – den har dessutom högsta ersättningsnivån och flera intressanta tjänster som exempelvis förebyggande hälsa. Det finns en lysande digital försäkringstjänst som har öppet alla dagar och är tillgänglig för samtal från kunderna. Lassie har en global försäkringsjätte bakom sig och är återförsäkrande av ETU Forsikring A/S som är ett stort globalt försäkringsbolag.

Lassie tar täten i tjänster och service

Ersättningsnivån i Lassies hund- och kattförsäkring är utmärkt, och på https://www.lassie.co/ har du förutom detta tillgång till en mycket intressant tjänst där det förebyggande arbetet står i centrum. Lassies förbyggande satsning är ovanlig bland försäkringsbolagen och dyker oftast upp först när skadan är framme. Lassies målsättning är att utbilda sina kunder för att förebygga att skador inträffar, vilket också ska bidra till att familjens alla djur får ett bättre och friskare liv. Det finns ett poängsystem på https://www.lassie.co/ där du kan tjäna poäng om du lär dig mer om förebyggande djurhälsa. Om du lär dig mer får du fler poäng och så vidare. Om du lär dig mer och får poäng kan du använda dessa för att sänka priset på försäkringen. Mycket smart och en uppmuntran för alla att lära sig mer om djurhälsa. En fin app håller koll på allting och du kan se på https://www.lassie.co/ hur du byter poäng mot rabatt på försäkringen.

Teckna en smart försäkring hos Lassie

Det är ett smart val att teckna en djurförsäkring som har ett så uttalat fokus för att arbeta förebyggande för djurhälsa. Det är många sjukdomar som kan undvikas genom att arbeta förebyggande och skapa en hälsosam livsstil för din hund, din katt – och dig själv. Detta medför förstås många och långa promenader och vill du ha goda råd kan du prata med Lassie.

Tassfonden

Lassie är genuint intresserade av djurens bästa och att alla djur ska få vård om olyckan är framme.

Dessvärre finns det djurägare som inte har råd att försäkra sina djur, vilket kan leda till att små skador blir allvarliga. Tassfonden är en insamlingsfond som delar ut ekonomiska stöd till de djurägare som kan behöva hjälp med försäkringen. När man ser Lassies försäkring och detta fantastiska fokus på djurhälsa genom livet blir man glad. Att det finns en sådan försäkring är helt underbart!